Prvi pogled na novi „tvingo“

Bez autora
Jul 31 2011

U martu sledeće godine biće tačno decenija od kako se prvi put pred očima javnosti pojavio „Renoov“ gradski model “tvingo”, međutim, čelnici francuskog proizvođača odlučili su da ne čekaju Salon automobila u Ženevi i jubilej, kako bi publici predstavili novu generaciju. Juče je, naime, objavljena prva zvanična fotografija novog “tvinga”, koji bi svetsku premijeru trebalo da ima na Salonu u Frankfurtu, sredinom septembra. Novi “tvingo” je prvi serijski automobil iz „Renoa“ koji je inspirisan novim dizajnerskim identitetom kompanije, a među izmenama najvidljivije su promene u svetlosnim grupama i u položaju svetala za maglu. Drugačija je, naravno, i prednja maska, kojom dominira veliki znak kompanije, koji daje prepoznatljiv nastup mališanu. Podaci o motorima još nisu saopšteni, ali se pretpostavlja da će “tvingo” imati već uobičajenu paletu agregata, koji će biti osavremenjeni, u smislu da će postati nešto snažniji, štedljiviji i čistiji.

Prvi pogled na novi „tvingo“U martu sledeće godine biće tačno decenija od kako se prvi put pred očima javnosti pojavio „Renoov“ gradski model “tvingo”, međutim, čelnici francuskog proizvođača odlučili su da ne čekaju Salon automobila u Ženevi i jubilej, kako bi publici predstavili novu generaciju.

Juče je, naime, objavljena prva zvanična fotografija novog “tvinga”, koji bi svetsku premijeru trebalo da ima na Salonu u Frankfurtu, sredinom septembra.

Novi “tvingo” je prvi serijski automobil iz „Renoa“ koji je inspirisan novim dizajnerskim identitetom kompanije, a među izmenama najvidljivije su promene u svetlosnim grupama i u položaju svetala za maglu.

Drugačija je, naravno, i prednja maska, kojom dominira veliki znak kompanije, koji daje prepoznatljiv nastup mališanu. Podaci o motorima još nisu saopšteni, ali se pretpostavlja da će “tvingo” imati već uobičajenu paletu agregata, koji će biti osavremenjeni, u smislu da će postati nešto snažniji, štedljiviji i čistiji. Od kako je predstavljena prva generacija, “tvingo” je širom sveta prodat u preko tri miliona primeraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik